Blokhus
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 7. juli 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 7. juli 2022

DR1

05:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Frilandshaven (2:8)
Frilandshaven (2:8) Jernalderbed og humlebier. Jørgen Skouboe dyrker hvidmelet gåsefod og hulkravet kodriver. Begge urter indgår i Anne Hjernøes urtedip der anrettes i udekøkkenet sammen med muslinger og levebrød. Jørgen laver et humlebibo, som forhåbentlig bliver beboet af de 75 humlebier, som er ankommet til haven. Sendt første gang 24.05.09

06:30  

Haven i Hune (1:10)
Haven i Hune (1:10) Anne Just og hendes vestjyske paradis er klar til endnu en dejlig havesæson. I årets første udsendelse giver Anne blandt andet opskriften på rumpebænke og tager os med på besøg i en helt utrolig have. Midt i Hjørring har en opfindsom haveejer omdannet parcellen til et malerisk landskab med plads til både bjerge, søer og grotter. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen Sendt første gang 05.02.04

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3)
Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3) Dubai skulle være verdens bedste sted at leve med et handicap. Og der er også flere danske familier med børn med handicap, som hellere vil bo her end i Danmark. Men er der en bagside af medaljen? Peter Rosenmeier rejser til byen for at opleve på sin egen krop, om det her virkelig også er verdens bedste sted for en som ham med handicap. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet Astronaut Andreas Mogensen dykker ned i historien om to amerikanske familier, der sagsøger TikTok. Kriselinjer råber op, efter formodet gerningsmand ringede forgæves inden angreb i Field's. Fodboldfeberen har ramt kvindernes EM i fodbold, som bliver skudt i gang for udsolgte tribuner. Aftenens vært er Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Tæt på bjørnene (1:2)
Tæt på bjørnene (1:2) Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (3:8)
Hvis vægge kunne tale (3:8) Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) Ljusbacken var tidligere et berygtet hjem for fattige, syge og gamle mennesker. I dag er det omdannet til et kollektiv, hvor alt ånder fred og ro. Husets beboere vil gerne have Christopher til at undersøge, om rygterne fra husets tid som institution taler sandt. Sammen med kollektivet går Erika i gang med at renovere hele facaden, den skal skrabes i bund og males med linoliefarve.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

06:00  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:10  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14)

06:20  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

08:20  

Venner eller uvenner (6:6)
Venner eller uvenner (6:6) Frølle har det virkelig dårligt, og Oskar og gamergruppen skal skynde sig, hvis de skal nå at redde ham ud af Ipaden. Både Janus og Oskars mor spænder ben for det hele, men vil det alligevel lykkes dem at få Frølle tilbage til sit vandhul?

08:30  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Hvad ved dyrene om andre dyr? Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

08:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:36  

Bagom: Fiskene i Sverige (3:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (3:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

09:50  

Redningshundene (8:8)
Redningshundene (8:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Da Aud Ingebjørg får en melding om, at et 9-årigt barn er meldt savnet fra et badested, får både hun og redningshunden Bessie travlt med at komme afsted for at hjælpe.

09:50  

Redningshundene (7:8)
Redningshundene (7:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Aud Ingebjørg og hunden Bessie kører ud for at lede efter en mand med Downs syndrom. Selvom han ikke burde, er manden gået en tur i skoven alene.

09:50  

Redningshundene (6:8)
Redningshundene (6:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) I december 2020 vågnede indbyggerne i den lille norske by Gjerdrum op til et sandt mareridt. I løbet af natten var byen blevet ramt af et enormt jordskred. Flere hundeførere og deres redningshunde rykkede ud for at hjælpe.

10:30  

Auktionshuset II (3)
Auktionshuset II (3) I Auktionshuset er familien Bruun Rasmussen taget til de velhavendes ferieparadis i Skagen for at afholde et vurderingsarrangement og forhåbentligt lokke værdifulde sager ud af skagboernes gemmer. Som PR ansvarlig har Jespers datter, Alexa sørget for at få Jesper i radioen og derved sikre at folk finder vej til arrangementet. Imens har Salgschef, Kasper Nielsen, ansvaret for at afholde tvangsauktion over varer som skat har taget udlæg i og netop denne dag er der et smykke til salg som har været ejet af Bandidos - så hans primære opgave er at sørge for en god stemning i salen. I Auktionshusets skranke har eksperterne travlt med at vurdere danskernes mange forskellige sager. Velkommen til Auktionhuset.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne - Horsens Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med.

DR2

09:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Vi fik livet tilbage. Behandling af de HIV-smittede har taget en markant drejning sidst i århundredet. Det der før var en sikker dødelig sygdom er der nu gode chancer for at behandle. Det har stillet de HIV smittede i en helt ny situation. Århundredets vidner fortæller historien om den mystiske sygdom der blev lanceret som bøssekræft i starten af 80'erne, og frem til i dag hvor antallett af AIDS ofre er faldet betydeligt. Sendt første gang 26.9.99

10:10  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Da jazzen kom til byen. Det pæne borgerskab blev voldsomt forarget og en gruppe unge gymnasieelever særdeles begejstrede, da jazzen og dens sorte musikere kom til Danmark. Jazzen blev betragtet som direkte skadelig for den danske folkesjæl og anmelderne skrev om "brøleaber der forstyrrer roen i zoologisk have". I programmet møder vi blandt andre to danske jazzmusikere, som var med da jazzen kom til landet i tyverne og fik sin storhedstid i 30érne og 40érne.

10:50  

Taxa (23:56)
Taxa (23:56) Dansk dramaserie fra 1998. Finn er fuldstændig panikslagen over, at han er blevet anmeldt for voldtægt og forsøger, med alle midler, at få fat på Louise. Da Lotte opsøger Mike, forløber det ikke helt så harmonisk, som hun havde tænkt. Verner er ved at gøre et interessant nyt bekendtskab, og Nina får et flatterende tilbud. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Helene Egelund, Peter Steen, Jens Jørn Spottag, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Henrik Trendskow, Morten Hilbert og Pernille Pettersson. Manuskript: Sveinbjörn Baldvinsson og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:30  

Taxa (24:56)
Taxa (24:56) Dansk dramaserie fra 1998. Mike har købt en enkelt-billet ud af landet, pakket sine ting og er ved at tage afsked med alle - så dukker en person fra hans fortid op. Mens Tom får problemer, da fremmedpolitiet skal have fat i Mai, står Louise, som Finn har haft en affære med, pludselig overfor Birgit på centralen. Herman har sikret sig en kraftig klemme på ejeren af de Krone-Taxa-aktier, han mangler for at lykkes med sit projekt. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Bjarne Henriksen, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Helene Egelund, Solbjørg Højfeldt, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Laura Christensen, Peter Steen, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Peter Aude og Erik Holmey. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:00  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:15  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (45)
Pyjamasheltene II (45)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday
Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday Frank er ikke ligefrem forelsket i fænomenet Black Friday. Så i stedet for at købe en ny skovl, fikser han sin gamle og viser dig, hvordan du selv kan fikse din yndlingsskovl. Og så bliver han så begejstret over en af sine afgrøder, så han mener, den må være enhver økologs vådeste drøm.

12:15  

Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning
Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags.

12:15  

Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus
Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus I denne episode af Bonderøven: Selvom foråret ikke har meldt sin ankomst endnu, kan Frank ikke vente, med at tage de første spadestik til forspiring. Og så har han brugt sit vinterhi på at lægge helt nye planer om et miljøvenligt kæmpeprojekt, der kræver en tur til Vestjylland.

12:45  

Nak & Æd - Rumænsk opera
Nak & Æd - Rumænsk opera Et kort udklip fra Danmark. Jørgen viser Nikolaj sit helt store idol, en rumænsk operasanger, på storskærmen i tippien.

12:55  

I hus til halsen (5:8)
I hus til halsen (5:8) Susanne (26) og Morten (31) drømmer om et hjem, hvor de kan have både hundepension og dækcenter, og så er de nødt til at flytte på grund af Mortens sygdom. Men huset har en meget udfordrende planløsning, så designer Søren Vester skal virkelig ryste posen. Line viser parret, hvad der skal til, for at de kan realisere deres drømme. Og Dennis laver et nyt køkken for 2.000 kr.

13:55  

Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt
Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt Når du tænker på Sydhavsøerne, så forbinder du det måske med en lille øgruppe, der ligger et sted ude i Stillehavet. Men vi skal ikke så langt, for vi har faktisk vores helt egne Sydhavsøer, og det er her, vi skal gætte salgspriser. Vi starter i Maribo på Lolland med en arkitekttegnet villa, der har intet mindre end en golfbane i baghaven. Så går turen til Nykøbing Falster, hvor der venter stråtækt idyl med en beliggenhed i absolut særklasse. Og så slutter vi af med en bolig på Bogø, der oser af caribisk stil. Vært: Christian Degn

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:15  

Det vilde Mexico (3:3)
Det vilde Mexico (3:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Det nordlige Mexico er landets tørreste region, domineret af de to store ørkener, Sonoran og Chihuahuan. Jo længere, man rejser mod vest, jo mere varmt, tør og udfordrende bliver klimaet. Alligevel har mange dyr fra præriehunde og ugler til aplomadofalke opdaget, at hvis man evner at overvinde disse barske betingelse, så kan belønningen være stor.

13:05  

Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains
Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains Naturprogram fra BBC fra 2017. (Mountains: Life Above the Clouds) De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Den nordamerikanske bjergkæde Rocky Mountains er en blændende smuk vildmark med et rigt dyreliv af pumaer, jærve, ulve og bjørne.

14:00  

Den klassiske musikquiz (2:8)
Den klassiske musikquiz (2:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Teresa la Cour, Jakob Weber, Victor Koch og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og hvilket af de to hold er bedst til at tidsbestemme et stykke musik ud fra historiske genstande? Sendt første gang 15.09.2019

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (1) Bjørn, Nikoline og Jose har vundet en rundvisning i Ramasjang Fængsel hos Mesterdetektiven Kristian. Men da de ankommer, er skurkene flygtet, og Hanne Riffel holder Kristian fanget. Skurkene har en plan: De vil gøre kriminalitet lovligt for altid!

12:20  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

12:40  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:15  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Jeg, mig og Gilbert + Svamp til stregen

DR1

15:25  

Hercule Poirot: Huset i Hickory Road
Hercule Poirot: Huset i Hickory Road Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Miss Lemons søster driver et kollegium, der plages af mystiske tyverier. Poirot beslutter sig for at kigge nærmere på sagen og havner i et kapløb med tiden, da tyverierne pludselig bliver til mord.

15:25  

Hercule Poirot (37)
Hercule Poirot (37) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det knuste spejl". Ved en auktion har Poirot fået et godt øje til et spejl. Men kunsthandleren Chevenix overbyder den lille detektiv - blot for at tilbyde ham spejlet, hvis han vil efterforske et muligt bedrageri. Inden Poirot er kommet i gang med sagen, bliver Chevenix imidlertid fundet myrdet - og Poirots "honorar" knust i tusind stykker.

16:20  

Hercule Poirot (38)
Hercule Poirot (38) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Smykketyveriet på Grand Metropolitan". På ordre fra sin læge tager Poirot på rekreation i Brighton på Englands sydkyst. Han skal tage den med ro i fjorten dage, men da en skuespillerinde bliver frarøvet en udlånt, værdifuld perlekæde, kan den lille detektiv ikke lade være med at blande sig.

17:10  

Lykkeland II (6:8)
Lykkeland II (6:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Olieprisen når nye rekorder og Martin får et meget fristende tilbud. Marius kæmper med at finde sig til rette på skolen. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (5:8)
Lykkeland II (5:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Marius' biologiske far dukker uventet op. Kuppet i Iran åbner nye muligheder for Nyman Diving. Anna finder en ny ven. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (4:8)
Lykkeland II (4:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Anna opdager at der sløses med sikkerheden under et prøvedyk. C-max kæmper med økonomien, og Christian opdager hvorfor. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:00  

Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8)
Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8) Drømmen om fællesskabet. Arnfred deler en 240 år gammel lejlighed inde i København med 3 andre i et uforpligtende bofællesskab omkring bad og køkken. Jens Thomas Arnfred er en af grundlæggerne af Tegnestuen Vandkunsten, Tegnestuen har haft en enorm produktion, og står som den helt store boligbygger, som forstædernes fornyer og mester. Deres huse hører til de mest humane, artistisk opfindsomme og socialt nyskabende. Sendt første gang 29.03.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Tage Lyneborg (6:8)
Arkitektens Hjem: Tage Lyneborg (6:8) Palladio with a twist. Tage Lyneborg bor i Frederiksstaden (i nærheden af Amalienborg) i en 300 kvm., næsten tom, fyrstelig lejlighed med smukt lys sydvendte palævinduer. Tage Lyneborg er medlem af inderkredsen i dansk arkitektur, han er med til at stå vagt om en speciel dansk smagskultur, der har rødder over 200 år tilbage i tiden. Og han er også en af de få, der ved hvad det vil sige at bygge en rigtig luksusvilla. Sendt første gang 05.04.11

16:00  

Mishas historie: Overlevede blandt ulve
Mishas historie: Overlevede blandt ulve Britisk dokumentar fra 2021. (Misha's Story) Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

17:30  

Den klassiske musikquiz (3:8)
Den klassiske musikquiz (3:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Teresa la Cour, Jakob Weber, Victor Koch og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 22.09.2019

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder papayaerne + Vovserne redder taget

16:50  

Trex
Trex Simon og Trex leger ridder og drage, da deres frygtelige nabo Knarvorn von Sur dukker op og forstyrrer det sjove. Men heldigvis griller naboen med en stærk grillsovs, og det gør, at Trex endelig kan få opfylde sine drømmemål.

16:55  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

17:10  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

18:00  

Auktionshuset II (4)
Auktionshuset II (4) I Auktionshuset er den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen særdeles veloplagt. Der skal sælges orientalsk kunst i millionklassen og der kommer kunder hele vejen fra Kina for ved selvsyn at se den 37 kg tunge buddha figur. Det er en figur, som kan sætte hammerslagsrekord, hvis de rigtige købere byder med, så Jesper Bruun Rasmussen er optaget af at gøre et særdeles godt indtryk. Auktionshusets eksperter er konstant på udkig efter det, der kan indbringe huset høje hammerslag og i dag er ekspert i moderne design, Peter Kjeldgaard taget den lange vej til Sydsjælland for at se på et unikt skab fra 60'erne. I Auktionshusets skranke har eksperterne både moderne danske klassikere og funklende smykker under deres lup.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

Nak & Æd - en havørred i Limfjorden
Nak & Æd - en havørred i Limfjorden Foråret er på vej i Danmark. Og de to venner er draget til Nordjyllands spisekammer Limfjorden. Her vil de høste, sanke og fange til gryden er fuld. Dyret de særligt er på jagt efter er den sølvskinnende og majestætiske havørred. De får hjælp af en lokal lystfisker, der kan sit kram. Men Jørgen og Nikolaj skal fiske i waders med flue på linen. Så det gælder for dem om at have styr på både balance og grej - hvis altså ikke tænderne i stedet skal sættes i en sej søstjerne.

20:55  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

18:30  

Mesterhjerner - med Niels Hausgaard
Mesterhjerner - med Niels Hausgaard Niels Hausgaard har en virkelig mærkelig, men sjov hjerne, mener hans venner. Han fortæller ikke vittigheder, men han har en særlig evne til at beskrive hverdagen med morsomme billeder. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen er taget til Nordjylland for at møde entertaineren Niels Hausgaard for at forklare ham om humor og hjernen. Men Peter ender med at blive til grin, da han fortæller en vits, der ikke er sjov.

19:00  

Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6)
Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6) Grønlænderne vil have magten i deres eget land og ejerskab til undergrunden, mens Danmarks statsminister er ubøjelig: "Der er ikke noget at rafle om". På Færøerne bygger NATO militære anlæg, mens færingerne protesterer forgæves. De må kæmpe for deres fiskeri og vinder ny selvtillid på den internationale arena. Grønlænderne får hjemmestyre, men må dele råstofferne med Danmark.

19:30  

Danmarks hemmeligste spionægtepar (4:4)
Danmarks hemmeligste spionægtepar (4:4) David har fået afklassificeret nogle hidtil hemmeligholdte papirer fra den tyske efterretningstjeneste. Men hvad står der om hans morfar? En mail fra Forsvarets Efterretningstjeneste tikker ind. Nu får David endelig svar på, om han kan få adgang til det helligste af det hellige - FCRs hovedsæde, Sandagergård.

20:00  

McLaren - Benzin i blodet
McLaren - Benzin i blodet Newzealandsk dokumentar fra 2017. (McLaren) Han grundlagde et af de bedste motorsportshold i verden - 'Bruce McLaren Racing Team'. En ung mand fra New Zealand, der voksede op i beskedne kår. Men som med stor lidenskab og vilje fulgte sin drøm og førte sit hold til storhed. Her er historien om Formel 1-legenden Bruce MacLaren. En fortælling om innovation, sejre, tragedier og død.

TVR

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:00  

F for Får - Juler igennem
F for Får - Juler igennem Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:01  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts III (3)
Wild Kratts III (3)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:15  

Min Superhund: Et firbenet håb (1:3)
Min Superhund: Et firbenet håb (1:3) En sort labrador trykker lydigt sin snude ned mod hundetræneren Hannes lår. De øver "touch" og hunden er god til det. Forude venter et nyt liv som hjælper for krigsveteranen René. Han lider af PTSD efter voldsomme krigstraumer, og nu glæder han sig til at den psykiatriske servicehund flytter ind og forhåbentlig kan hjælpe ham ud af angst og isolation. I København er Ellen på 22 vant til at få hjælp af sin psykiatriske servicehund, som hun har haft i 3 år. Ellen lider af Aspergers syndrom som er en form for autisme, der bl.a. gør det svært for hende at have et socialt liv. Hunden Milo er hendes faste støtte, også når hun skal til forelæsninger på Københavns universitet. Med Milo ved sin side er hun måske klar til at springe ud i en ny stor udfordring...

21:45  

Vera: Brudte løfter
Vera: Brudte løfter Engelsk krimiserie fra 2017. (Vera: Broken Promise) En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord? Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

23:10  

Gift ved første blik USA XIII (9:26)
Gift ved første blik USA XIII (9:26) Bryllupsrejsen er slut og de fem par er tilbage i Houston, hvor de skal bo sammen som mand og kone. Men at finde sig til rette i hverdagen presser dem alle, og får dem til at overveje, om de skal kæmpe for deres ægteskaber eller flygte.

DR2

21:30  

Nul stjerner - Kirgisistan (2:6)
Nul stjerner - Kirgisistan (2:6) Jan og Morten tager til det tidligere sovjetiske ferieparadis, Kirgisistan. De bliver i sandhed forkælet med et ægte Nul Stjerner-eventyr, når de på hesteryg oplever den imponerende kirgisiske natur og overnatter som de lokale helt derude, hvor posten ikke længere når. Endemålet for turen er et gammelt sovjetisk sanatorium, hvor de får sig en wellness-oplevelse langt ud over det sædvanlige.

22:00  

Gintberg - De sidste patriarker: Gorillaen
Gintberg - De sidste patriarker: Gorillaen Mænd bliver ofte portrætteret som maskuline beskyttere. Gintberg følger i fordommenes fodspor og besøger Mikkel, som Danmarks stærkeste mand. Han besøger også skolen, der uddanner livvagter og så får han en tur i en lastbil, der er pimpet lidt mere end de fleste.

22:55  

Euthanizer
Euthanizer Finsk thriller fra 2017. (Armomurhaaja) Mekanikeren Veijo har en nebengeschæft. Han afliver gamle og syge kæledyr. En dag får han til opgave at aflive en ung hund, fordi den er aggressiv. Men Veijo indser, at hunden bare er en smule voldsom, så han lader den leve og giver den et hjem. Dermed lægger han sig ud med hundens ejer, Petri. Petri har betalt for at få hunden aflivet, så nu har Veijo bare at aflive den. Da Veijo nægter, kommer de to mænd på kollisionskurs. Medvirkende: Matti Onnismaa, Jari Virman, Hannamaija Nikander m.fl. Instruktion: Teemu Nikki.

TVR
DR1

00:30  

Taggart: Lov og orden
Taggart: Lov og orden Skotsk krimi fra 2005. (Taggart: Law) En teenagepige findes myrdet i nærheden af et omrejsende tivoli. Der er allerede spændinger mellem tivolifolkene og de lokale, og Taggart-holdet frygter, at nogen vil gribe til selvtægt. Burke og Fraser er stærkt uenige om, hvordan sagen skal gribes an. Burke stoler ikke på tivolifolkene, mens Fraser mener, at hans bryske chef er fuld af fordomme. Jackie Reid: Blythe Duff. Matt Burke: Alex Norton. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

01:40  

Hercule Poirot (33)
Hercule Poirot (33) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Gule iris". Poirot får en gul iris med posten. Blomsten bringer den lille detektiv minder om et mord, som han blev forhindret i at opklare - på en kvinde ved navn Iris. Er den gule blomst en opfordring til Poirot om at genoptage sagen?

02:30  

Hercule Poirot (34)
Hercule Poirot (34) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det forsvundne testamente". Poirots gamle ven Andrew Marsh dør kort efter han har ændret sit testamente. Poirots næse lugter mord, og den lille detektivs mistanke bliver bekræftet, da testamentet pludselig forsvinder.

03:20  

Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

DR2

00:15  

I heroinens spor (4:5)
I heroinens spor (4:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) Heroin avler vold og frygt og er skyld i dødsfald og familietragedier. Her følger vi med det mexikanske forbundspoliti ud på mission for at udrydde valmuemarker i grænsebyen Guerrero. Vi er med, når efterforskeren James opsporer en forsvunden mistænkt, der kan være nøglen til at genåbne en narkosag. Og møder forældreparret Laura og Dan, som håber deres søn Andrew vil melde sig selv til politiet og blive afruset i fængslet.

01:05  

Parterapi - elsker du mig stadig? II (9:9)
Parterapi - elsker du mig stadig? II (9:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Couples Therapy) Michael begynder at bære angsten i sit ægteskab. Matthew har gennembrud både på et AA-møde og i sengen. Drus gave til Tashira frembringer en overvældende reaktion. Orna kæmper med at give slip.

01:30  

En insiders guide til Alte Nationalgalerie
En insiders guide til Alte Nationalgalerie Tysk kunstserie fra 2018. (The Art of Museum) Den tyske kunstner Katharina Grosse viser rundt på Alte Nationalgalerie i Berlin. Her fortæller hun om museets store samling af skulpturer og malerier fra det 19. århundrede. Og beskriver sine indtryk, når hun møder kunstværkerne 'Munken ved havet' af Caspar David Friedrich, 'I vinterhaven' af Manet og 'De dødes ø' af Arnold Böcklin.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, BLOKHUS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0707123518